Umat Islam Dalam Bahaya!

Assalamualaikum semua.

Actually anis nak cerita kisah benar yg berlaku dalam minggu lepas. Adik kepada staff hubby anis tak dapat mengucap selepas minum holy water.Apa yg anis cerita ni bukan rekaan semata-mata. Anis jumpa sendiri dgn budak tu. Actually mcm ni ceritanya.

Hari sabtu lepas adik kepada staff suami anis pergi keluar somewhere area Kg Baru dengan roomate dia. Tiba2 ada seorang perempuan datang menegur diaorg berdua ni. Selepas beberapa lama berbual,perempuan itu memberi sebotol minuman berbentuk air mineral. So dalam keadaan tak sedar sbb dipukau diaorg pun minum ler. Balik kt umah bila roomate yg lain tegur kenapa tak sembahyang, diorg bengang. Roomate tu rasa hairan. Bila disuruh mengucap diaorg tak boleh mengucap. Diaorg nak mengucap tp tak dapat. Menangis2 budak berdua tu. So skrg ni adik kpd staff anis ni dah dibawa balik ke kg untuk berubat.

Hati2 lah dengan keadaan sekarang. Walaupun dalam keadaan kita tidak rela mereka berusaha untuk memurtadkan kita. Minta2 semua umat Islam dijauhi oleh golongan ini…

Yang benar,
anis

This entry was posted in Negaraku?, tazkirah. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s